torsdag den 21. april 2011

Du skønne solnedgang

Der findes næsten ikke noget smukkere end en solnedgang eller en solopgang. Hvis det stod til mig, kunne jeg tage billeder hver aften ved hver solnedgang. Det er så smukt og fantastisk. Det er næsten umuligt at stå ved en solnedgang, observere den - uden at drømme. Det er næsten helt ufatteligt at naturen er så smuk.

5 kommentarer:

Camilla Laursen sagde ...

Det ER smukt :)

hende C.. sagde ...

hold da kæft nogle super smukke og inspirerende billeder! :-)

Andrea sagde ...

Jeg er målløs! De her billeder er fantastiske, og de viser i sandheden naturen fra den smukkeste side! Udover det er jeg helt tryllebundet til din blog, som jeg følger nu. Din tekst oppe i venstre hjørne gav mig kuldegysninger (jeg ved ikke hvorfor) men den var bare så specielt skrevet. På den gode måde. Åh, jeg kunne fortsætte, og fortsætte. Skal vi ikke bare sige du har en solid, fast og lyttende læser nu? Altså, hvor er det bare helt unikt...

Tanker fra Andrea

Sandra sagde ...

Camilla: Det er det nemlig. Naturen er fantastisk!

Christina: Tusinde mange tak :-)

Andrea: Sikke en dejlig kommentar - det varmer meget med en ny solid, fast og lyttende læser. Jeg er super glad for at du kan lide min blog! Naturen er fantastisk - og endnu mere fantastisk er det at fotografere den tæt på, langt fra og forsøge at fange de fantastiske øjeblikke, som når et andepar svømmer sammen igennem solnedgangens lys på søen eller sågar et stjerneskud, ja hvad som helst.

Din kommentar gjorde mig meget glad og varmede, og jeg måtte straks se om du nu også havde en blog og det havde du. Jeg har kigget din blog igennem og den virker også til at være meget inspirerende og lige en blog for mig. En ny, solid, lyttende, fast læser har du også fået dig! :-)

Pauline sagde ...

Det var dog nogle smukke, idylliske billeder.