lørdag den 15. oktober 2011

Efterårsfarver og kvidrende fugle

Efteråret er så smuk en årstid med alle dets mange nuancer af farver på blade. Fuglene flokkes og flyver omkring. Flokke af gråspurveunger kvidrer sødt og forsigtigt i hver busk, gemt væk bag bladende, men flyver så pludselig frem. Temperaturen er faldet, trods himlen ser sommerlig ud og der er en frisk duft af efterår i luften. Bunker af blade ligger rundt omkring under træer og buske og de runde bær skinner på buskene og det flotte orange-gule skær. Smuk er efteråret, kold, men smuk. Jeg blev lige inspireret af efteråret og farverne udenfor, da jeg kiggede ud af vinduet, så jeg besluttede mig for at tage nogle billeder, nu da bloggen bliver tavs i den kommende uge, hvor jeg vil befinde mig i de sydlige regioner.

2 kommentarer:

Emma sagde ...

Det er nogle helt utrolig flotte billeder du tager, jeg er blevet fast læser. Jeg har lige et spørgsmål til dig: redigerer du dine billeder, eller er de 'bare' sådan der? (-:

XOXO
Www.kaffelicious.blogspot.com

Sandra sagde ...

Emma: Mange tusinde tak! Jeg er super glad for, at du vil kigge med her på min blog. Det er altid dejligt med en ny fast læser! Disse billeder er redigeret :-)