søndag den 18. marts 2012

Dryppende dråber

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Okay, måske er det bare søndag. Himlen er grå og den græder. Dråberne drypper. Blade og blomster lader sig omringe af de våde, små dråber, der får hvert et blad til at stråle. Luften er frisk udenfor og asfalten er blank. Jeg sidder indenfor i varmen med lyden knitrende flammer i pejsen, der er godt i gang med at varme stuen op. Jeg har ryddet op på værelset, lektierne er lavet, novellen til engelskstilen er læst og forstået - nu skal stilen blot skrive, der er handlet ind og al tøjet er vasket og snart tørt. Det er lige sådan hver søndag burde være. Stressfri og fyldt med overskud til at få ordnet et par ting og sager, men samtidig tid til at tage mange pauser og nyde den sidste fridag, inden det bliver mandag og endnu en arbejdsuge starter. Jeg håber også, at I nyder jeres søndag

2 kommentarer:

Tina D. sagde ...

Dine billeder med dråberne på blomsterne er virkelig smukke. De minder mig om en dejlig forårsdag, hvor duften af nyfalden regn spreder sig.

Sandra sagde ...

Tina: Mange tak! Godt at stemningen kommer ud gennem billederne. Andet kan man ikke ønske sig af sine egne billeder :-) Foråret er en dejlig tid!