torsdag den 29. marts 2012

Endelig påskeferie

Da klokken i dag sagde 14:00, kunne jeg officielt blev påskeferien endelig en realitet. Det er påskeferie og ugens terminsprøver er overstået - dansk, engelsk og musik. Det er gået fint nok. Vigtigst af alt er, at jeg er kommet helskindet igennem de hårde dage og nu er det ferie. Om seks dage har jeg fødselsdag, i aften skal jeg hygge og slappe af derhjemme. Der findes altså ikke noget bedre end ferie. Det er dejligt med en pause fra al stressen og jaget. Mine skuldre er faldet lidt mere ned til jorden nu. I morgen skal jeg dog ind og øve på noget drama, men det er jo bare hyggeligt. Påskeferien kommer til at gå med afslapning, at benytte den gode tid til at få lidt styr i noter og papirer, at få købt nye træningssko, at træne en masse i fitnesscenteret, at fejre min fødselsdag ooog lidt mere afslapning!

fredag den 23. marts 2012

Tåge og solnedgang

Det er svært at fange tåge på billeder. Det er måske nemt, når man virkelig har lært på et mere professionelt at udnytte de mange justeringer og indstillinger på spejlreflekskameraet mht. ISO, eksponering osv. Jeg har forsøgt, og jeg håber, at lidt af den stemning, som tågen bringer med sig, kan ses på billederne. Tågen bringer en helt speciel stemning til naturen. Under lygtepæle og foran lysende billygter svæver tågen forbi som en sky af røg. Smuk er tågen, når den svæver over land og by. Det skulle også blive tåget de næste par dage både morgen og aften. God aften alle sammen! Far nu ikke vild i tågen!

søndag den 18. marts 2012

Dryppende dråber

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Okay, måske er det bare søndag. Himlen er grå og den græder. Dråberne drypper. Blade og blomster lader sig omringe af de våde, små dråber, der får hvert et blad til at stråle. Luften er frisk udenfor og asfalten er blank. Jeg sidder indenfor i varmen med lyden knitrende flammer i pejsen, der er godt i gang med at varme stuen op. Jeg har ryddet op på værelset, lektierne er lavet, novellen til engelskstilen er læst og forstået - nu skal stilen blot skrive, der er handlet ind og al tøjet er vasket og snart tørt. Det er lige sådan hver søndag burde være. Stressfri og fyldt med overskud til at få ordnet et par ting og sager, men samtidig tid til at tage mange pauser og nyde den sidste fridag, inden det bliver mandag og endnu en arbejdsuge starter. Jeg håber også, at I nyder jeres søndag

onsdag den 14. marts 2012

Forår, du dejlige årstid

Trods lange og stressede dage stort set hver dage, mange lektier, afleveringer, opgaver og samtidig en kamp for at få tid til Fitness ved siden af, er sæsonen ikke noget af klage over. Foråret er på vej med små nyfødte blomster på vej op fra jorden. Blot tanken om at de vil være store og smukke om et par måneder får mig til at smile og glemme lidt af det stressede i min hverdag. For ikke at nævne fuglenes smukke kvidren og det dejlige lys. Trods blæsende vejr og - lige nu - grå himmel, ser det hele lidt lysere ud, når foråret er kommet over os. Foråret er en smukt tid og et symbol på fornyelse og nye tider. Der er ikke længe til, at mit yndlingstræ - kirsebærtræet - vil springe ud med sine smukke lyserøde blade og pryde vores forhave. Jeg glæder mig.