mandag den 23. januar 2012

Siden sidst har jeg...

Været dedikeret til mit slanke - og sundhedsprojekt og lavet sunde retter såsom denne, der består af brune ris med kylling, hakkede tomater med chili, rød peberfrugt, røde kidneybønner, hvidløg, rødløg, hønseboullion, stødt chili og lime, hvilket smager helt uimodståeligt godt.

Cyklet hver dag frem og tilbage til skole og Fitness i kedeligt vintervejr - regn, blæst og slud. Heldigvis har stierne været til at cykle på uden islag og store bunker sne, som vi så temmeligt meget af sidste vinter.


Skrevet dagbog (hvilket jeg også vil gøre lige om lidt) for at få styr på tanker og holde mig selv bevidst om forskellige ting, fx at holde mig til mit projekt om at spise sundt, holde mig fra kager + andet usundt (herunder også alkohol). Jeg har udover min dagbog også lavet en motivations - og inspirations"bog" (en notesblog), som jeg har fyldt med billeder af sunde kroppe, sund mad og sunde råd, hvilket virker fantastisk, når/hvis en fristelse skulle komme mig i møde eller hvis jeg overvejer at aflyse træningen en dag. Skrivningen i dagbogen foregår nu i min hyggelige hule af en seng, hvor jeg har hængt min baldakin over, som er lidt tøset og barnlig - jeg fik den for lang tid siden, da jeg var lidt yngre, men den er nu meget hyggelig!

"Været sammen med" min store kærlighed (som ikke ved, jeg eksisterer, men det skal han nok finde ud af en skønne dag) hver gang jeg har tændt computeren for enten at lave ingenting eller måske noget skolearbejde, som der skam ikke mangler noget af. Og det gør skam ikke noget at lave en masse arbejde og skrive noter på computeren, når blot min Tom er lige bag ved word-dokumentet. Mmmm! 

Mest af alt savnet at blogge. Savnet at tage billeder. At gå/løbe/hoppe rundt med mit elskede kamera og tage billeder af alt og intet, blive inspireret og blogge mine billeder. Jeg savner det. Og det kan jeg pludselig mærke, fordi jeg begynder så småt at få mere overskud efter al den motion, jeg har dyrket og de sunde vaner, jeg har fået indviet. Det hele er så småt begyndt at køre som det skal både hvad angår skole, motion og at holde stik til mit projekt. Jeg regner med at vende stærkt tilbage efter en periode, hvor bloggen har været temmelig stille. Jeg har savnet at blogge og at høre fra jer. Jeg glæder mig meget til at blogge lidt mere snart. Det har bare været hektisk med al den Fitness ved siden af skolen og skolekoret. Men jeg skal nok få tid til mere blogning fremover. Og jeg kan love jer for, at der kommer en god stak billeder i vinterferien. Bare vent!

lørdag den 14. januar 2012

Stilhed på bloggen

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par uger. Siden sidst er et nyt år startet og nye muligheder og chancer er i sigte. Jeg er godt i gang med at holde mit nytårsforsæt og at nå min drømmevægt. Jeg har holdt en lille pause fra bloggen, hvilket jeg indimellem har brug for. Det sidste semester af 3.g er begyndt. Og inden længe er det omme. Der skal nok komme flere indlæg og billeder. Jeg kan se, at jeg har mistet to læsere. Jeg håber ikke, at det er pga. stilheden, der er været på bloggen de sidste 14 dage. Jeg har bare haft brug for at komme ordentligt i gang med skolen og fokusere på mit nytårsforsæt. Jeg er ved at komme ind i rytmen igen med lektier og afleveringer, så der vil snart være tid, overskud og inspiration til bloggen. Jeg elsker stadig at blogge og dele mine billeder med alle jer skønne læsere! Jeg håber, at I forstår. Jeg håber også for jer alle, at I er kommet rigtig godt ind i det nye år og at I nyder weekenden i fulde drag.