fredag den 5. august 2011

Pause

Vi kender alle det med, at vi har brug for pauser. Nogle gange kan det være for skole og lektier, andre gange fra sociale aktiviteter, jobbet kan også give en lyst til at sætte det hele på pause et par dage, uger eller måneder. Det afhænger af, hvor vi står i vores liv. Hvordan vi har det, hvad vi vil, hvad vi skal. Jeg lægger under med nogle planer om at få nogle nye vaner ind i mit liv, hvilket jeg nok ikke er den eneste, der har ønsket at få indimellem. Jeg har mestret den med kun at spise sundt, undgå alkohol, slik, chips, chokolade, sodavand (som jeg dog aldrig drikker) osv. Jeg løber, cykler og ruller på mine rulleskøjter flere gange om ugen, og når jeg skal til at starte i skole på tirsdag, kommer jeg til at cykle til og fra skole hver dag (det svarer til i alt ca. 10km). Det er ikke de vaner, jeg vil ændrer på eller få nogle af. Det er nogle andre og noget mere personligt. 

For at få mulighed og overskud til at arbejde på det, vil jeg holde en pause fra Facebook, YouTube og Blogspot, som er de sider, jeg bruger tid på, når jeg sidder ved computeren. Jeg har brug for at fokusere på det, jeg vil opnå og for at kunne se mine mål i et skarpt lys, har jeg brug for en pause fra alt det internetspas. Jeg elsker at blogge. Jeg synes, det er rigtig hyggeligt - især at læse andres blogge også. Jeg har bare nået et punkt, hvor jeg vil holde en pause fra det hele. Jeg regner også med at holde en pause fra min anden blog

Jeg håber ikke, at I forlader mig i denne stund. Jeg håber, I kan følge mig og forstå mine beslutninger. Jeg håber på at vende tilbage, men jeg vil i hvert fald i mindst en uge holde en pause fra internettet og fokusere på det, jeg nu skal fokusere på. Så vil jeg se, hvordan jeg kan få struktureret det hele, således at jeg kan afsætte en smule tid til blogging. Jeg ved ikke, om jeg dropper det hele for at starte helt på en frisk eller om jeg vender tilbage en frisk tilstand. Det vil tiden vise. I er nogle dejlige læsere og I er med til at gøre det endnu sjovere at blogge. Jeg håber, at I har nydt sommerferien og stadig nyder det, der er tilbage. I må have en dejlig aften og sove godt til den tid.

Magi

1 - 2 - 3
Jeg har været helt opslugt af Harry Potter, siden jeg så Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 i biografen (se mit indlæg om filmen her). Som jeg skrev i det tideligere indlæg, har jeg ikke læst bøgerne, men det fik jeg ændret på sidste lørdag, hvor jeg startede på Harry Potter og De Vises Sten. Jeg blev så opslugt, at jeg fik læst 1'eren, 2'eren og 3'eren på 4 dage. Jeg er lige nu i gang med Harry Potter og Flammernes Pokal og er nået til side 235. Jeg er blevet helt betaget af Hogwarts, magien, det sjove slik og mad, de spiser og alle de fag, de studerer. Det er noget helt andet at læse bøgerne end at se filmene. Jeg ville nu helst læse dem på engelsk, så jeg regner med at finde en, jeg kan låne resten af seriens bøger på engelsk af (de danske har jeg lånt af Camilla). Der er bare nogle navne, der vil lyde meget bedre på engelsk og generelt er jeg bare mest til at læse originalsproget af en bog i stedet for en oversat version. 

Jeg ville ønske, Harry Potter var baseret på en ægte historie og at jeg også kunne vente et brev fra Hogwarts, sendt af en ugle, med et pensum, der kræver at jeg besøger Diagonalstræde for at få anskaffet de ting ,jeg skal have. Jeg er desuden helt betaget af (det var jeg nu også under filmene) Hogwarts med de store korridorer, talende portrætmalerier, svævende lys i spisesalen, mad der tryller sig frem af sig selv, opholdsstuer med sofaer og en stor pejs, sovesale med himmelsenge. Og så er jeg desuden blevet helt betaget af Draco Malfoy - den slemme dreng - også kaldt Tom Felton. Jeg har fået lidt af et "celebrity crush" på ham og jeg havde en drøm om ham i nat!

Jeg beundrer J.K. Rowling og kan slet ikke forstå, at man kan skrive så godt. Harry Potter bøgerne er og bliver den bedste serie af bøger, der nogensinde af skrevet. Helt fantastisk og magisk. Det er så trist, at det er slut. Men magien vil leve videre i os alle.

mandag den 1. august 2011

Familie

Støtte, kærlighed, troværdighed. Dem, man altid kan stole på og regne med. Min mormor døde et halv år efter jeg blev født. Hun døde i en tidlig alder og min mor har fortalt mig meget om, hvor meget hun elskede mig, da hun holdt mig i sine arme, fordi jeg var den første pige i min mors familie. Min farfar nåede jeg aldrig at se, som jeg også hører mange gode historier og ting om. Jeg har egentlig ikke noget nært forhold til bedsteforældre, som jeg hører om mange andre, der har. Jeg kan ikke sidde i timevis og snakke personligt og om alt og intet med mine bedsteforældre. Men mine to små kusiner (henholdsvis 12 og 8 år, som desværre bor helt over på Sjælland) har jeg et nært forhold til. Jeg holder meget af de to tøser og deres forældre er også super rare. Jeg føler mig altid velkommen og hjemme i deres hjem og godt tilpas i deres selvskab. De to dejlige kusiner betyder meget for mig, da de virkelig udstråler en glæde og at de også gengælder min kærlighed til dem. Jeg er altid glad, når jeg leger rundt med tøserne og snakker om alt og intet med dem. Billederne ovenfor er billeder fra sidste uge, hvor de lige var på besøg en aften, overnattede og blev her til den følgende eftermiddag. Det betyder meget for mig, at jeg har noget familie, som jeg har et nært og venskabeligt forhold til og det har jeg med disse tøser og deres forældre. Jeg skal måske ud og rejse med dem i juleferien. Hvis jeg er heldig, kan det være, at jeg tager med de to tøser til Disneyland Paris sammen med min moster i efterårsferien.

The City Limits

Der er virkelig nogle, der ude på vimeo.com, der bærer inde med en masse talent. Wauw. Og musikken passer jo perfekt til.