torsdag den 24. marts 2011

Sidste indlæg inden studieturen

Kufferten er stort set pakket, musikspillekortene er pakket i håndbagagen (vi er musik/engelsk klassen, så jeg tænkte det var lidt sjovt, nu når jeg havde sådan nogle "music playing cards"), bogen ligger parat til at blive læst i på turen derhen og passet venter på at blive set. Som jeg har skrevet tideligere, skal jeg på studietur med klassen. Jeg har tænkt på, om jeg skulle sige, hvor jeg skulle hen eller ej, og jeg har dog besluttet mig for at holde det hemmeligt, indtil jeg kommer hjem. I kan tro, der kommer mange billeder på bloggen, når jeg først for logget mig ind på min blog om 14 dage. Vi skal være afsted i 14 dage og rejser i morgen sen aften/nat med toget til Kastrup. Jeg glæder mig rigtig meget!

Jeg håber, at I alle sammen får nogle skønne 14 dage, hvad end I skal lave og vi skrives jo ved om 14-15 dage, når jeg engang er kommet hjem og får langt de maaaange, mange billeder ind på bloggen! I kan tro jeg glæder mig meget til at vise min stak af billeder. Mon jeg kan sove i nat?

onsdag den 23. marts 2011

Dyreparken

Jeg var i dyreparken i slutningen af Januar. Det var koldt, men meget hyggeligt. Jeg elsker at tage billeder af dyr og gevirer er bare så flotte. Jeg skal som skrevet i forrige indlæg snart på studietur og derfor ikke det store på bloggen. Det har været en hektisk uge og jeg skal afsted fredag og kommer hjem 14 dage efter - og SÅ skal I nok få en masse billeder at se. Bare vent! Her er billederne fra dyreparken.

søndag den 20. marts 2011

Frida og Molly

For et par uger siden havde jeg et photoshoot med min venindes kat, Molly samt hendes nye hundehvalp, Frida. De er så kære begge to og nogle rigtig fotomodeller! Hendes hund var dog nemmest at få billede af, når den sov. I vågen tilstand var den slet ikke til at styre, men sådan er legesyge, skønne hundehvalpe jo. Frida er bare så nuttet! Molly var nem at tage billeder af - man skulle næsten tro, at hun faktisk poserede var bevidst om, at jeg tog billeder. Eller var det bare en tiggen om lidt kløen bag øerne og forkælelse? Hmm.

lørdag den 19. marts 2011

Weekend med lektier - igen

I dag er det lørdag og jeg har en del at se til og derfor bliver denne weekend endnu engang fri fra bloggen, ligesom sidste weekend, hvor jeg lavede SRO. Jeg har en musikaflevering til onsdag, en stor skriftlig engelsk aflevering til fredag samt lidt lektier, der naturligvis også skal laves. Jeg har også en del af et manuskript jeg skal lære i forbindelse med forestillingsprojekt i drama, da vi skal have midtvejsvisninger på onsdag. Så jeg kommer til at sidde ved computeren, men trods jeg gerne ville blogge på livet løs med lækre billeder osv., bliver det først når disse ting er ordnet. Jeg skal også købe nogle ting og sager ind i dag. Jeg har en del, der skal på plads, for fredag aften tager jeg med min klasse på studietur - I kan regne med at se mange billeder, når jeg kommer hjem! Og hvor jeg skal hen, må I vente med at få at vide, indtil jeg er kommet hjem. Nu må jeg tilbage til arbejdet. Ha' en god lørdag!

torsdag den 17. marts 2011

onsdag den 16. marts 2011

Spir

Der ligger kun lige en bunke sne på min vej, som mangler at forsvinde - ellers ser det lovende ud. Blomster er sprunget op som spir nede fra jorden og kæmper sig op. Det er et skønt syn! Nu mangler sneen blot at forsvinde og temperaturen at stige lidt. Jeg har simpelthen aldrig haft så stor en glæde til forårstegn før i år. Vi har haft en uendelig lang vinter og alt for meget grå himmel og sne. Nu trænger jeg til farver, at gå i bare tæer, plante blomster, grillmad på teressen, løbeture i det gode vejr osv. Og den bunke sne der... Jeg kunne godt finde på at angribe den med min hårtørrer. Den ligger bare der - sandtørt, grimt sne. Den har ligget der alt for længe. Nu er det forår - din tid er forbi, dumme, lille bunke sne.

mandag den 14. marts 2011

fredag den 11. marts 2011

SRO - og jeg

I dag, i morgen og i overmorgen står den på kvalitetstid med min SRO-opgave. Den skal være færdig til mandag og det skal jeg nok nå. Jeg er ikke stresset og det vil jeg helst undgå at blive. Derfor bliver dette mit det sidste indlæg, jeg skriver, indtil jeg er færdig med opgaven. Jeg vil tage mig et bad, et glas koldt vand, springe i afslapningstøjet og gå i gang. I morgen aften står den på fin restaurant med noget familie. Det er godt med lidt afveksling. Men nu må jeg i gang. Et bad og så bliver computernes taster, skærmen og opgavepapirerne ellers det jeg kommer til at kigge på meget i dag - indenfor, i ly fra det dårlige vejr. Det er et spændende emne (moderne engelsk virkelighedsteater - en analyse af Mike Leighs "Secrets and Lies"), men jeg glæder mig nu også til at blive færdig. 

torsdag den 10. marts 2011

Malerstrøj på himlen

Imagine flying above those. No limit, no worries, no rules - just fly.
Imagine walking on those beautiful pillow-shaped creatures. Just 
to jump around, having fun, looking down. Imagine sleeping on
wonderful clouds, so comfortable and soft. That's just a dream.
But just being able to look at a big painting above us every day - 
now that is amazing. But oh, what a wonderful dream. Imagine..